In 2012 is Maarten Boddaert begonnen als zelfstandig ondernemer en heeft hij Boddaert Geoproducties opgericht. Maarten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerlei vormen van geografische producten, zoals kaarten, atlassen en lesmethodes. Daarnaast coördineert en begeleidt hij projecten op het gebied van uitgeven, conceptontwikkeling, eindredactie en kwaliteitscontrole. Veel opdrachtgevers van Geoproducties zijn educatieve uitgeverijen.

Maarten is in 2012 gestart met het ontwikkelen van aantal workshops en het inhoudelijk inrichten van vijftal nieuwe experiences voor GeoFort. Daarna heeft Maarten werkzaamheden verricht voor onder meer Profinrg, SunvestSLO en Uitgeverij Coutinho. Voor ThiemeMeulenhoff deed Maarten de eindredactie voor de niveaus vmbo-T/havo, leerjaar 1 en 2, van de lesmethode De Geo. Vanaf 2016 heeft Maarten samen met de Westermann Gruppe en ThiemeMeulenhoff de nieuwe wereldatlas Alcarta ontwikkeld, die in maart 2018 is verschenen. Eind oktober 2021 is de tweede editie van Alcarta verschenen.

Na een studie sociale geografie met als specialisatie cartografie aan de Universiteit van Utrecht is Maarten tussen 1995 en 2001 werkzaam geweest als cartografisch redacteur bij het Parool en NRC Handelsblad. In 2001 werkte Maarten een korte periode als projectleider GIS bij Endoxon AG in Luzern. Daarna werkte hij bij Fugro als GIS-consultant en vervolgens bij de ANWB als cartografisch redacteur en later als adjunct-uitgever. Van 2007 tot 2012 was Maarten uitgever aardrijkskunde bij Noordhoff voor de methode buiteNLand en van 2014 tot 2015 hoofd van de redactie bij Uitgeverij Coutinho.

Boddaert Geoproducties staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 55827098.

Contact

Boddaert Geoproducties

+31 (0)6 30279331

maarten.boddaert@geoproducties.nl

Buys Ballotstraat 23
3572 ZS Utrecht, Nederland

Maarten Boddaert

LinkedIn

Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Twitter

Bekijk Boddaert Geoproducties op Twitter.

  • Neem contact op